A ZENEI őrület KIRÁLYSÁGA
Royal dj party
Hétfő, 2019.11.18,   00:27   Üdvözöllek, Vendég | RSS
Főoldal » Cikkek » Hasznos » Internet [ Új bejegyzés hozzáadása ]

AdBlock Plus - reklámok blokkolása weboldalakon

AdBlock Plus - az egyik leghasznosabb böngésző kiegészítő
 


 
A weboldalakon sok a reklám és más, a weboldalt betöltését lassító elem? Zaklatnak az örökösen felugráló reklám ablakok, a háttérben megnyíló fülek, a kéretlenül elinduló telepítések és általában a sok tolakodó reklám? Ha eddig nem ismerted, itt egy remek lehetőség mindezek meszüntetésére! Telepítsd az Adblock Plus kiterjesztést, gyorsítsd a weboldalak betöltését és blokkold a tolakodó reklámokat!
 


 
Az Adblock Plus lehetővé teszi a weboldalakat a Te elképzelései szerint megtekinteni. Ez a kiegészítő számos nyelven több mint negyven szűrő segítségével automatikusan szűri az ismert weboldalak tartalmán levő reklámokat. Az Adblock Plus továbbá lehetővé teszi számodra a telepített szűrők testreszabását számos beállítási lehetőség felhasználásával: képek helyi menüjéből elérhető opciók, Flash és Java objektumok blokkolása. Felhasználható a blokkolható elemek listája, amely szkriptek és stíluslapok eltávolításában nyújt kiváló segítséget.
 
  Az Adblock egy böngészőkiegészítő volt a Firefox, Google Chrome, Internet Explorer és Opera webböngészőkhöz. Lehetővé teszi, hogy egyéni vagy mások által összeállított szűrők alapján eltávolítsuk a reklámokat az egyes weboldalakról. A reklámelemek egyetlen kattintással a tiltólistára tehetők: ezeket a következőkben nem jeleníti már meg a böngésző. A szűrő beállításai teljes oldalak blokkolását is lehetővé teszik.

  Az AdBlock mások által továbbfejlesztett változata az AdBlock Plus, amely az egyik legnépszerűbb böngészőkiegészítés, több mint 21 millióan használják naponta. Az új AdBlock Plus nem az AdBlock frissítése, hanem egy külön szoftver külön fejlesztőkkel, mivel az AdBlock fejlesztése leállt.


Katt ide a telepítéshez »* * * *
 


Forrás: https://adblockplus.org/hu
Kategória: Internet | Hozzáadta:: djtoma (2016.02.25)
Megtekintések száma: 362 | Címkék (kulcsszavak): internet, adblock, böngésző, hasznos, reklám blokkolás, kiegészítő, program, Toma | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 0
avatar
Az oldalon található zenék, videók és egyéb média tartalmak az illusztrációt szolgálják. A letölthető tartalmak csak személyes célokra használhatók, terjesztésük tilos.
A letöltött demó felvételeket meghallgatás, megtekintés után törölnie kell, a letöltés ezen feltételek automatikus elfogadását jelenti.