A zenei őrület királysága
Royal dj party
Szerda, 2020.08.05,   09:09   Üdvözöllek, Vendég | RSS

 

 

A royaldjparty.ucoz.net - Royal DJ Party oldal saját felhasználási feltételei

      Mielőtt az oldalon bármilyen interaktív lehetőséget használnál (Fórum, Ingyenes hirdetések, Honlapkatalógus, FAQ, Vendégkönyv, Kapcsolat, Chat, hozzászólások, üzenetek, értékelések), kérlek figyelmesen olvasd el az alábbi felhasználási feltételeket. Az ezek ismeretének hiányából származó esetleges károkért, hátrányokért nem vállalunk felelősséget!

 

   I. Általános normák.

 1. Az oldal használata során be kell tartani a közerkölcs normáit és az internet etikett szabályait.
 2. Szigorúan tilos cenzurát nem tűrő, káromkodó és sértő kifejezéseket használni, attól függetlenül, hogy milyen formában és kinek lettek címezve, ideértve betűk és kifejezések más szimbólumokkal való helyettesítését is.
 3. Szigorúan tilos a reklám bármilyen formája, ide tartoznak a honlapok reklámjai is (kivételt képeznek azok az esetek, amikor az oldal tartalma kimondottan erre a célra használható).
 4. Szigorúan tilos az oldalon bárhová, bármilyen formában (szöveg, fotó, videó, hangulatjel, link, banner, utalás) szex, pornó, rasszista, közerkölcsöt, közízlést sértő, politikai, warez tartalmat elhelyezni.
 5. Próbálj meg a helyesírási szabályoknak megfelelően írni az oldalon. A hibáktól hemzsegő írás rossz képet fest rólad.
 6. Az oldal bizonyos részei jelen szabályoktól eltérő formában is működhetnek.

   II. Ingyenes hirdetések.

 1. Ingyenes hirdetések feladására alapvetően az Általános normák vonatkoznak. Kivételt képeznek értelemszerűen a reklámokra, linkek megjelentetésére vonatkozó kitételek. Ezek a Hirdetés feladás lehetőségei szerint használhatók.
 2. Hirdetését a megfelelő kategóriába adja fel! A több, vagy helytelen kategóriába feladott, ugyanazon (esetleg kissé változtatott) tartalmú hirdetéseket minden előzetes értesítés nélkül töröljük. Ettől eltérni csak indokolt esetben, az adminisztrátorral történt előzetes egyeztetés után lehet.
 3. Kiemelten vonatkozik a hirdetésekre az I. 4. !

   III. Honlapkatalógus.

 1. A Honlapkatalógusra alapvetően az Általános normák vonatkoznak. Kivételt képeznek értelemszerűen a linkek megjelentetésére vonatkozó kitételek. Ezek a Honlap hozzáadása lehetőségei szerint használhatók.
 2. Többszörözött, helytelen kategóriába küldött, az I. 4. -ba ütköző linkeket minden előzetes értesítés nélkül töröljük.
 3. Kimondottan  üzleti tevékenységet  folytató oldalak (fizetős tárhelyek, affiliate oldalak, webáruházak stb.) linkjének felvitele előtt a royaldjparty.ucoz.net oldal viszontlinkjének elhelyezése szükséges az ajánlott oldalon. A viszontlinknek elérhetőnek kell lennie a főoldalról. A viszontlink elhelyezésének elmulasztása esetén töröljük a felvitt linket.
 4. Lehetőség van a jobb oldali Hirdetés modulokban fix, vagy banner forgatós reklámbanner elhelyezésre, az adminnel történt előzetes egyeztetés után. Ehez vedd fel a  kapcsolatot az oldal szerkesztőjével.
 5. Indokolt esetben új kategória ajánlható. Ekkor a megfelelő rovatban kell pontosan megnevezni, melyik katalógusba kéri az új kategóriát, majd beírni az új kategória nevet. Ilyenkor először az "Egyéb" kategóriába küldd linkedet, és ha megfelelő a link és az új rovat, az adminok létrehozzák az új kategóriát, és áthelyezik ide a linkedet.

    IV. Cikk beküldése

 1. A cikkek beküldése regisztrációhoz kötött. Az oldalra történő regisztrációra a ucoz.hu felhasználási feltételei érvényesek, a regisztálás egyben a ucoz.hu rendszerbe történő regisztrálást is jelenti.
 2. Regisztrálás után az I. Általános normák-ba nem ütköző cik szabadon, bármilyen témában, előzetes moderálás nélkül beküldhető, a cikk azonnal megjelenik.
 3. Bármilyen, az oldal belső szabályaiba űtköző, vagy egyéb okokból kifogásolható tartalom esetén a cikk törlésre, a beküldő felhasználó az oldalról kitiltásra kerül. Egyben az Adminisztráció a többi ucoz.hu oldalt értesíti a kifogásolható felhasználóról.

    V. Regisztráció

 1. A felhasználónév kiválasztása a kizárólagos jogod. Az adminisztrátorok fenntartják maguknak a jogot, hogy felfüggesszék a felhasználónév használatát, amennyiben az az általánosan elfogadott erkölcsi és etikai normákba ütközik, vagy más fórumtagokat sért.
 2. Tilos olyan felhasználónév regisztrációja, amely egy már létező felhasználónévre nagyon hasonlít, vagy összetéveszthető más tagokéval.
 3. Egy felhasználó többszörös regisztrációja – szándékától függetlenül – tilos. Ez súlyos vétségnek számít, és az összes fiók blokkolását vonhatja maga után.

   VI. A felhasználók és az Adminisztráció közötti viszony szabályozása.

 1. Az Adminisztráció cselekedeteit a józan ész és az oldal belső szabályainak a szigorú betartása vezérli.
 2. Az Adminisztráció fenntartja magának a jogot, hogy az oldalon megjelenő bármilyen tartalmat bárki előzetes figyelmeztetése nélkül moderáljon, töröljön, ip címeket, felhasználókat, látogatókat az oldalról kitiltson.
 3. Az adminisztráció fenntartja a jogot a jelen szabályok bármikori megváltoztatására, a felhasználók előzetes értesítése nélkül
 4. A felhasználók, látogatók, vendégek által az oldalon elhelyezett bármilyen tartalomért, azok esetleges elvesztéséért, az oldal nyilvános használatra alkalmas részei által okozott károkért  semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 5. Ha valamilyen problémád van, vedd fel a kapcsolatot» privát üzenetben valamelyik adminisztrátorral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldalon található zenék, videók és egyéb média tartalmak az illusztrációt szolgálják. A letölthető tartalmak csak személyes célokra használhatók, terjesztésük tilos.
A letöltött demó felvételeket meghallgatás, megtekintés után törölnie kell, a letöltés ezen feltételek automatikus elfogadását jelenti.